Berenguer de Palou

 

Situades a centre de Salou, les quatre vivendes es configuren en un cub de 12x12x12 amb nucli vertical que sobresurt de la façana principal. 

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:      Juny 2014

Data final obra:      Juny 2015

Lloc:                         Salou

Promotor:               Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Arquitecte tècnic: Sergi Balsells

Enginyer Industrial: Josep Maria Delmuns

Fotografia: Alba Vallvè

 

Memòria

Es tracta d'un projecte de nova construcció situat en una petita parcel·la al centre de Salou. Consta de quatre habitatges, un per planta, oferint una proporció de cub que li dóna equilibri.

 

El nucli vertical, es vol destacar sobre la resta, no només per la diferenciació de material sinó també per la seva posició sobresortint respecte la resta del volum.

 

La façana es resol tota ella amb obra de fàbrica, exceptuant la façana sud, que per motius de protecció solar, així com de funcionalitat, es resol amb un voladiu. Aquest, permet l'existència d'un balcó per vivenda protegit per unes correderes metàl·liques.

 

L'interior es desenvolupa amb una peça central, el bany comunitari, al voltant de la qual s'organitzen la resta d'espais. D'aquesta manera, es minimitza l'espai perdut pel distribuidor i la resta de les estances són exteriors.

En construcció
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura