Barcelona inLoft

 

Situades a l'eixample de Barcelona, les quatre vivendes guanyen alçada lliure tot recuperant el sostre original de biguetes i voltes ceràmiques. 

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:      Febrer 2014

Data final obra:      Gener 2015

Lloc:                         Barcelona

Promotor:               Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: Irenebel

Memòria

Es tracta d'un projecte de canvi d'ús (d'oficina a habitatge) i subdivisió (dues oficines a quatre habitatges) ubicat al centre de Barcelona, a la Ronda Universitat. 

 

Ens trobem davant d'una crugia típica de l'eixample de Cerdà, de planta baixa més 6 plantes pis i un àtic reculat de façana.

La nostra intervenció s'ubica a la sisena planta i té la façana a l'interior d'illa. 

 

La recuperació del sostre de voltes és el més important en el procés de rehabilitació i posada en valor del caràcter històric de l'edifici que data de 1890. Optem per una distribució tipus loft, on el mobiliari serà el que definirà els límits de les diferents estances. D'aquesta manera, aconseguim una continuïtat en sostre i paviment per dotar l'espai d'amplitud, tot permetent una gran flexibilitat d'usos.

 

Estat previ
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura