Situat en el centre històric de Vila-seca, l'hotel Raval de la Mar, orienta les seves habitacions a les 3 façanes lliures buscant la diversitat de visuals i la integració en el entorn. 

obra nova

rehabilitació

Situades a l'eixample de Barcelona, les quatre vivendes guanyen alçada lliure tot recuperant el sostre original de biguetes i voltes ceràmiques. 

Situat al centre històric de Vila-seca rehabilitem un edifici de crugia molt estreta.

Projecte d'interiorisme on es modifica l'ús de l'habitatge per unes oficines corporatives.

Situades a centre de Salou, les quatre vivendes es configuren en un cub de 12x12x12 amb nucli vertical que sobresurt de la façana principal. 

interiorisme / 

arquitectura efímera

  1. Clar en un fullatge per on passa la claror.

  2. esp Espai sense arbres dins un bosc.

  3. TÈXTIL Defecte que a vegades presenten els teixits quan en certs espais tenen menys densitat de passades que la normal.

©VVArquitectura