Climaqua

Interior design and refurbishment of a commercial to give a new corporate image.

Technic Information

Built Project

Starting Date:             December 2016

Ending Date:               May 2017

Location:                     Vila-seca

Surface:                       206,10 m²

Developer:                  Privat

Team

Architects: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Photographer: VVArquitectura

Description

It's an interior design project of a commercial establishment with the aim of achieving a new aspect that serves as a corporate image.

The premises are divided into two distinct zones; on the one hand, a large space for workshop, more practical and functional, and on the other hand, the office and customer service area, where a space is designed in a way that even though it is small in size it can be attractive. 

Being an installation company, the exhibition products and the facilities themselves are used. The design of the furniture, the colors used and the logo also shape the new corporate image of the shop.

 

 

  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

  Follow us!

©VVArquitectura