¡Bien! Mensaje recibido

Carrer Verge de la Pineda, 23.

Vila-seca 43480

--------------------------------------------------

Ronda Universitat, 31.

Barcelona 08007

 

VVArquitectura es un estudi jove d'arquitectura, interiorisme i Rehabilitació amb seu a Vila-seca. L'estudi va ser creat a Barcelona el 2013 per Alba Vallvè i Pineda Vallvè. VVArquitectura neix de la necessitat de treballar l'arquitectura en convivència amb les preexistencies basant-se en el respecte per la cultura i la història del lloc. VVArquitectura utilitza aquest binomi en els seus projectes per buscar una manera responsable de fer arquitectura. L’estudi també duu a terme treballs multidisciplinaris, desenvolupant tot tipus d’encarrecs, tot parant la mateixa atenció als detalls de l’interiorisme com als problemes d’escala urbana.

 

Alba Vallvè Salas

Llicenciada en Arquitectura Tècnica Superior l'any 2011 per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Prèviament ha treballat en diversos despatxos d'arquitectura a Shanghai (Aecom i Unit Architects) on ha participat en diversos concursos i avantprojectes tant en el sector de màsterplans, retail, urbanitzacions i seus corporatives. També ha col·laborat com estudiant en despatxos com Mateo Arquitectura, Barq i ha participat en intercanvis professionals amb el programa IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience). Ha participat Workshops com "LEARNING FROM BARCELONA" a l'ETSAB en col·laboració amb la Chinese University of Hong Kong (CUKG).

 

Pineda Vallvè Salas

Llicenciada en Arquitectura Tècnica Superior l'any 2015 per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Prèviament ha col·laborat en diferents estudis a Mataró (D.A.U. Despatx d'Arquitectura i Urbanisme), a Tarragona (Barq) i a Zagreb (Tholos Arhitektura). Ha participat en concursos d'àmbit internacional amb el Taller Obert de Concursos (Taller de innovació de la ETSAB, laboratori d'investigació arquitectònica i urbanística) i amb l'estudi d'arquitectura Croata, Tholos Arhitektura. Ha participat en intercanvis universitaris amb la universitat de Sevilla (ETSAS) en el programa SICUE (Sistema de Intercambio entre Centros Universitarios Españoles) amb obtenció d'una beca Sèneca. Ha participat en intercanvis professionals amb el programa IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) amb col·laboració amb l'estudi Tholos Arhitektura. Ha participat Workshops com "LEARNING FROM BARCELONA" a l'ETSAB en col·laboració amb la Chinese University of Hong Kong (CUKG) o "BODEGA: Enological Metabolism" a l'ETSAB en col·laboració amb la Architectural Association School of Architecture - AA Visiting School.

 

Col·laboradors de l'Estudi 

Natxo Femenia Larrosa / Arquitecte

Sergi Balsells Travé / Arquitecte Tècnic

  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura