Balmes

Aprofitant la riquesa de l'existent, el projecte respecta la dualitat de materials i colors, el blanc i la fusta, per tal de potenciar-los tot generant espais diàfans i càlids.

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:       Juliol 2014

Data final obra:      Setembre 2014

Lloc:                         Barcelona

Superfície:              99,10 m²

Promotor:               Privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: Alba Vallvè

Memòria

Es tracta d'un projecte d'interiorisme que canvia l'ús existent pel d'unes oficines.

 

La principal necesitat del client es la polivalència dels espais d'ús temporal. Per una banda, que permetin acollir reunions de petit format, sales de treball de curta durada i una sala de reunions de 12 persones. Per l'altra banda, amb un programa permanent composat pel despatx de direcció i l'espai de secretaria, que ocupa un lloc central.

 

Es important crear una connexió flexible entre el despatx de direcció i la sala de reunions, es per aixó que s'adopta com a sol·lució l'ús de portes correderes, així com es decideix enderrocar un envà per tal de fer més ampli l'espai.

 

L'elecció del mobiliari i de les lluminàries es fa a partir dels dos elements a potenciar de l'espai: la lluminositat i el caracter marcat tant de la tribuna de fusta, com el sòcol blanc de fusta i el paviment de parquet. Es per això que ens movem sempre amb dos colors, el blanc i la fusta de roure per tal de potencia les qualitats intrínsiques dels espais.

 

 

  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura