Climaqua

Disseny i reforma interior d'un local comercial i oficina per aconseguir una nova imatge corporativa.

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:           Desembre 2016

Data final obra:          Maig 2017

Lloc:                              Vila-seca

Superfície:                   206,10 m²

Promotor:                   Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: VVArquitectura

Memòria

Es tracta d'un projecte d'interiorisme d'un local comercial per tal de donar-li un nou aspecte que serveixi com a imatge corporativa.

 

El local es divideix en dos zones clarament diferenciades; per un costat un gran espai destinat a taller i magatzem de material, on s'actua d'una forma més pràctica i funcional, i per altra banda la zona d'oficina i d'atenció al públic, on es dissenya un espai que, tot i les reduïdes dimensions, aconsegueix ser atractiu i pràctic.

Al tractar-se d'una empresa d'instal·lacions s'utilitzen els productes d'exposició i les pròpies instal·lacions vistes com uns elements més de disseny i decoració. El disseny dels mobles, els colors utilitzats i el logo acaben configurant també la nova imatge corporativa del local comercial.

 

 

  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura