Mini Club

Creació d'un nou espai interior i exterior destinat a guarderia en un complex hoteler.

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:          Març 2017

Data final obra:         Abril 2017

Lloc:                            Vila-seca

Superfície:                  365,40 m²

Promotor:                  Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: Estudi de llum

Memòria

El projecte parteix de la proposta de renovar i ampliar la zona de guarderia i zona de jocs infantil d'un hotel. Es decideix canviar la ubicació original per poder crear un espai més gran relacionat directament amb un espai exterior propi i apartat de les resta d'activitats. Es situa en una zona antigament destinada a aparcament, construint un gran volum net i ortogonal, subdividit en sales connectades per aconseguir diferents ambients i activitats.

 

L'espai interior es tracta com un contenidor net amb formes rectes i pures, juntament amb grans obertures vidriades per garantir la llum natural.

L'espai exterior, treballat com una extensió de l'espai interior, es configura com una zona de jocs a l'aire lliure on s'aprofiten palmeres existents per integrar-les en el disseny. Els diferents colors, textures, topografia, mobiliari i formes dels materials utilitzats formen part del mateix joc, posant a l'abast dels nens un escenari perquè la seva imaginació ho converteixi en un espai de joc ric, variat i divertit.

 

Es recrea, mitjançant una topografia vegetal revestida de cautxú reciclat acolorit, l'escenari d'unes illes solitàries apunt de ser atacades per uns vaixells pirates que s'apropen per mar. Es reubiquen els gronxadors i s'aprofiten les palmeres existents com a vehicle per a la imaginació.

 

 

Estat previ
planta-guarderia-AS-BUILD-WEB-PINE-08'baixa
IMG_1506baixa
Photo 17-10-16 16 47 02baixa
Photo 17-10-16 16 46 50baixa
Photo-22-2-17-10-08-15baixa
Photo-17-3-17-15-46-22baixa
IMG_4568baixa
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura