Mix

Disseny i reforma interior d'un restaurant per adaptar-lo al nou enfoc de la propietat, aconseguint crear un espai més ampli, íntim i agradable. 

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:          octubre 2017

Data final obra:         novembre 2017

Lloc:                             Vila-seca

Superfície:                  137,15 m²

Promotor:                   Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: VVArquitectura

Memòria

Es tracta d'un projecte d'interiorisme per canviar la imatge del restaurant.

S'elimina el fals sostre existent per guanyar 1,20m d'alçada lliure i obtenir una major sensació de volum, pentinant les instal·lacions existents perquè quedin vistes.

 

Es treballa l'espai i l'ambient amb els revestiments, els colors, els materials, els elements vegetals, la il·luminació, la retolació i el mobiliari. Es combinen tres tonalitats: el blanc, el negre i el to de la fusta, present en molts elements del restaurant. Amb la combinació d'aquests es van configurant diferents ambients dins de l'espai amb diferents alçades, buscant unificar la part més pràctica i funcional que garanteix el bon funcionament d'un restaurant, amb l'estètica i ambient que li donen la seva personalitat i essència

 

 

Estat previ
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura