Cap de Sant Pere

 

Reforma integral d'un apartament a primera línea de mar on, per optimitzar al màxim l'espai comú, es capgira la zona de dia amb la de nit.

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:       Març 2017

Data final obra:      Juny 2017

Lloc:                         Cambrils

Promotor:               Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Fotografia: VVArquitectura

Memòria

L'eix del projecte rau en la prioritat dels espais comuns versus els espais individuals de dormitori. D'aquesta manera s'aconsegueix crear un únic espai de cuina-menjador-sala d'estar que es relaciona i connecta visualment amb el fons de mar.

 

Per aquest motiu, els espais de dia i de nit es capgiren i es canvia totalment la distribució de l'habitatge, mantenint únicament l'ubicació del bany principal.  L'estructura no es veu modificada així com s'aprofiten els baixant i ventilacions existents. L'estètica predominant serà la del blanc, que aportarà la llum i calidesa del mediterrani.

 

Estat previ
IMG_1436-baixa
IMG_1451-baixa
IMG_1445-baixa
IMG_1442-baixa
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura