Verge de la Pineda

Situat al centre històric de Vila-seca rehabilitem un edifici de crugia molt estreta.

 

Fitxa Tècnica

Projecte Construït

Data inici obra:      Abril 2014

Data final obra:      Setembre 2014

Lloc:                         Vila-seca (Tarragona)

Promotor:               Client privat

Equip

Arquitectes: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Arquitecte tècnic: Sergi Balsells

Fotografia: Pineda Vallvè

 

Memòria

Es tracta d'un projecte de rehabilitació d'un edifici d'habitatges. Consta d'un local en planta baixa, i tres plantes pis amb un habitatge per planta. La característca més significativa es l'estreta crugia que compon l'edifici i que juntament amb la ubicació central de l'escala determina la distribució. A la façada principal se situa la zona de nit i a la fachda posterior la zona de dia. S'elimina tota la tabiqueria interior creant una espai de cuina menjador ampli i diàfan. Cada habitatge té una petita terrassa creada a partir de la desfrgmentació de la façana posterior de l'edifici. 

Estat previ
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

Segueix-nos!

©VVArquitectura