Cap de Sant Pere

 

Comprehensive reform of an apartment on the seafront where, to maximize the common space, the area of the day with the night is switched on.

Technical information

Built Project

Starting Date:        March 2017

Finish Date:            June 2017

Location:                Cambrils

Developer:             Privat client

Team

Architects: VVArquitectura

Alba Vallvè Salas

Pineda Vallvè Salas

Photographer: VVArquitectura

Description

The priority of the common spaces in front of the individual spaces of bedrooms is the main goal. In this way, we create a single kitchen-dining-living space that is visually connected to the seabed.

For this reason, the day and night spaces are turned around and the distribution of the house is completely changed, only the location of the main bathroom remains. The structure is not modified as it was adopted the existing drainpipes and vents. The predominant aesthetic is the white, which brings the light and warmth from the Mediterranean.

 

Site memory 
IMG_1436-baixa
IMG_1451-baixa
IMG_1445-baixa
IMG_1442-baixa
  • Facebook Icono
  • Instagram Icon
  • Pinterest Icon
  • Twitter Icon

  Follow us!

©VVArquitectura